hirdetés

Xiaomi gőztisztító akció EU raktárból

hír
Xiaomi gőztisztító akció EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2020-08-10

Ha még nincs a háztartásban egy gőztisztító, akkor itt az idő, mert nagyon jutányos áron lehet hozzájutni a Xiaomi Deerma ZQ610-es géphez. Aki még nem dolgozott ilyen eszközzel, az nem is tudja, hogy mit hagy ki. Természetesen nem fog helyettünk dolgozni, de egy kis kitartással nagyon sok makacs piszkot el tudunk vele távolítani. Most mindössze 22 600 forintba kerül, EU raktárból.

Arra kell figyelni, hogy csak és kizárólag desztillált vizet szabad beletölteni, mert a sima csapvízzel pillanatok alatt bevízkövesedik és elromlik.

A hazai piacon is rengeteg gőztisztító beszerezhető, de azok vagy nem tudnak ennyit, vagy pedig sokkal drágábbak. Egy alapgépet már 10 000 forint körül megkapunk (amivel utána csak szenvedni fogunk), de egy normálisért, amihez kapunk padlótisztító fejet is, és nem hulladék a minősége, simán elkérnek 40-50 ezer forintot. A Xiaomi Deerma DEM-ZQ610 a BGCZDERA kuponkóddal csak 22 600 forint, és ez már nem a bóvli kategória. A termék európai raktárból érkezik, így áfa- és vámmentes a postázás, amiért nem is kell fizetni és egy héten belül meg is érkezik.

hirdetés