hirdetés

Xiaomi Capsule vezetékes füles 6000 Ft alatt

hír
Xiaomi Capsule vezetékes füles 6000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-10-04

Még mindig sok rajongója van a vezetékes füleseknek, aminek több oka is van. Olcsók, gyakorlatilag nincs késleltetésük, a mikrofonjukat a szátokhoz tudjátok emelni, így javul a beszédminőség, sosem merülnek le, és még sorolhatnám. A Xiaomi Capsule ráadásul nagyon olcsó, kupon nélkül is csak 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás ingyenes, az áfát pedig fizeti a Banggood.

Xiaomi Capsule – Pofás formaterv, alacsony ár

A Xiaomi Capsule egy kifejezetten kellemes kinézettel megáldott, vezetékes füles. Az anyaghasználat általában a legnagyobb kínai gyártónál példaértékű, egy hibafaktor lehet, ez pedig a kábel megtörése, ami „műfaji” sajátosság. Cserébe nagyon olcsó, és a szárra elhelyezett elindító/megállító gomb mellé egy mikrofon is került, amivel headset funkciót is képes betölteni. Ezt bármikor a szátokhoz emelhetitek, így javítva a hangminőséget. A hossza 1,25 méter, ezekből az sem jó, ha túl hosszú, mert beleakad mindenbe, de a rövid is zavaró, mert akkor meg nem ér el a kívánt helyre. A csomagnak része 2 darab gumiharang is, de szerintem mindenkinek áll ezekből otthon egy rakat.

Nem kell ezt az agybadugós füles túlgondolni, akinek van jack port a telefonján, az olcsón megoldhatja a zenehallgatási gondjait, ha pedig Xiaomi készüléketek van, akkor jó eséllyel szoftveresen állítgathatjátok a hangképét is. 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, kuponra nincs szükség, a szállítás ingyenes, az áfát fizeti a Banggood.

hirdetés