hirdetés

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Nem megy bele a füledbe

hír
Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató 1
írta: Don Kartács
2019-10-14

Bár én az agybadugós fülesek híve vagyok, kollégák mindig sírnak, hogy miért nincsen olyan változat, amit csak oldalról lehet behelyezni, mint a híres Apple AirPods széria. Az égiek meghallgatták az imáikat, és ismét a Xiaomi dobta piacra azt a terméket, ami megoldja ezt a problémát az Air 2 füles személyében. TWS rendszerű, vagyis használható párosan vagy csak egyedülálló headsetként, dokkolható és onnan tölthető, és 4 órán át folyamatosan képes működni. Mondjuk nem egy olcsó darab, 33 000 Ft-ot kérnek érte, éppen azért kerestem nektek pénztárcakímélőbb alternatívát is, amit mellékeltem a cikk végén.

Természetesen, mint minden menő cuccot, ezt is lehet hangutasítással vezérelni, zajcsillapításra képes és LHDC veszteségmentes átvitellel közvetíti a „diumdisum” zenét, így végre értelmet nyernek a FLAC fájlok, meg így lesz értelme a Tidal előfizetéseknek is. 4 óra az üzemidő, ami a bölcsőben töltéssel 14 órára tolható ki, a vezérlés érintésalapú, szóval tényleg modern a kütyü, csak hát az a 33 000 Ft-os ár…

Sporthoz szerintem nem lesz jó, ezért hoztam egy olcsóbb alternatívát, ami pántos, ugyanezt a kialakítást népszerűsíti és a Xiaomi Neckband Youth névre hallgat, de csak 12 000 Ft.

hirdetés