hirdetés

WiFi 6-os Xiaomi router alsókategóriás áron

hír
WiFi 6-os Xiaomi router alsókategóriás áron 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-09-13

Egy fejlett, erős router a Xiaomi AX3200, mégis olyannyira megfizethető, hogy érdemes rá lecserélni a régi hálózati eszközöket. A Xiaomi ökoszisztémába tökéletesen beilleszthető szerkezet kiszolgálja az alap igényeket, de még azon túl is, hiszen WiFi 6-os, tehát piszok gyors, és van egy csomó olyan tulajdonsága, amit más ilyen árú eszköz nem tud. A Gshopperen kedvezményesen rendelhető kuponkóddal, így pedig már 16 400 Ft-ért meg is szerezhetjük.

A felhasználók kordában tartása amúgy is az erőssége, hiszen más gátakat is szabhatunk, megadhatjuk, hogy csak bizonyos weboldalak töltsenek be, illetve kifejezetten tilthatunk is bizonyos helyeket. Mindezt az alkalmazásból, pofonegyszerűen.

A Xiaomi magasra tette a lécet az AX3200-zal, mert ugyan nem felsőkategóriás az eszköz, de ahhoz képest sokat tud, így pedig az ár/érték aránya parádés. Nem a filléres kategóriában indul, de az eggyel feljebbi szegmensben megveri a konkurenciát, és a Gshopperen az A3FEAB536656  kuponkóddal mindössze 16 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ingyenes szállítással, az áfa pedig benne van már az árában.

hirdetés