hirdetés

Weben is elérhető a 3 termékes Aliexpress akció

hír
Weben is elérhető a 3 termékes Aliexpress akció 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2023-10-09

Az utóbbi egy év legjobb Aliexpress húzás volt, hogy bevezették az Aliexpress Choice-t. Ez a rendszer annyit takar, hogy 3 terméket kell legalább egyszerre megvásárolni egy adott listából és ezek együtt nagyon olcsók. Már nemcsak 1,99 dolláros kategória van, hanem drágább cuccok is, de nagyon megérős csomagot össze lehet állítani. Eddig csak telefonos appban működött, de már a webes felületen is válogathatunk, ami sokkal átláthatóbb lett.

Az Aliexpress Choice lista már nagyon hosszú, folyamatosan bővítik és már egy szimpla keresésnél is kidobja, ha elérhető egy-egy termékre az akciós ár. A listában vannak töltők, kábelek, mindenféle kiegészítők nemcsak elektronika témában. Nagyon megérős csomagokat lehet vele összeállítani, de persze azért vannak gagyiságok is.

Legalább 3 darab terméket kell összeválogatni, legfeljebb pedig 10-et és azokat kedvezményesen lehet megvásárolni.

A szállításért sem kell fizetni, teljesen ingyenes a posta és semmiféle más plusz költség nem rakódik rá. Ráadásul a termékek egyben kerülnek kiszállításra.

Már majdnem egy éve fut ez a remek akció, sokan nagyon szeretik, már mi is rendeltünk így mindenfélét, de weben még nem volt elérhető, csak a mobil appban. Most így sokkal élhetőbb, hogy a listát egészben lehet látni, de sajnos még van, hogy kicsit hibás a rendszer, nem mindig működik.

hirdetés