hirdetés

Viofo A129-DG Duo DVR kamera

Isten szeme mindent lát

hír
Viofo A129-DG Duo DVR kamera 1
írta: Don Kartács
2019-10-14

Sokszor ajánlottunk már nektek autóban használható menetrögzítő kamerákat. Ezeknek jellemzően van egy nagy hátrányuk: csak az előttetek lezajló eseményeket rögzítik, lévén a szélvédőre kerülnek felcuppantásra. Na de mi van akkor, ha hátulról hajtanak belétek? Ha a Viofo A129 Duo működik gépjárművetekben, akkor semmi, hiszen a másodlagos kamera abba az irányba is rögzít. Természetesen ezen a szinten rogyásig teletömik a hardvert extrákkal, van duális WiFi, polarizált lencse, GPS modul és még sok minden más is. Mondjuk 52 000 Ft-ért legyen is, hiszen ez az egyik legborsosabb árazású DVR kamera a piacon.

Természetesen ezen az árszinten már mindenféle előremutató megoldást nyújtanak a DVR egységek, egyrészt a szoftveres oldalra igyekeznek lefejleszteni parkolássegédet, távolságkövető megoldásokat és hasonlókat, másrészt a hardver is támogat olyan funkciókat, mint a GPS, a duális WiFi vagy a Bluetooth vezérlés. Érdekes extra a polarizált lencse, ami a visszaverődő fényt szűri meg, így a rettegett fehér furgonok oldalán megjelenő csillogás sem vakítja majd el kamerátokat. Ennek ellenére az 52 000 Ft-os árat húzósnak érzem, bár a Viofo darabjai sosem alacsony árazásukról voltak híresek, és az autóban is ennél nagyobb kár fog keletkezni egy csattanásnál.

Szerencsére palettájukban találhatóak olcsóbb darabok is, ezek között itt nézhettek szét. Ha valamelyik megtetszik, ne felejtsétek el használni az EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítást.

hirdetés