hirdetés

Videócsengő, ami baromi olcsó

hír
Videócsengő, ami baromi olcsó 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-09-26

Egy videócsengő felszerelése ma már nem sok pénz és nem is sok energia. A Banggoodról már 8000 forint alatt rendelhető, a felszerelése pedig akár egy mozdulat is lehet. Cserébe amikor csengetnek, akkor nemcsak a lakásban szól, hanem jön az értesítés a telefonunkra, és akár élőben láthatjuk azt is, hogy ki csengetett.

A csengő felszerelése gyerekjáték. A belső egységet egy hagyományos USB dugaljba kell dugni, és már működik is, a külsőt pedig rögzíthetjük kétoldali ragasztószalaggal vagy csavarokkal is. Az előbbi elég ideális megoldás, mert egy mozdulattal feltehetjük. Beépített akkumulátorral rendelkezik, amit elég nagyjából évente tölteni, de teljes töltöttséget érhetünk el másfél óra alatt, tehát úgy is használhatjuk, hogy amikor épp eszünkbe jut, akkor rátöltünk 10-15 percet, amivel szintén elég sok napot lehet nyerni.

Nyilvánvaló, hogy lehet videócsengő nélkül élni, de olyan olcsón meg lehet már vásárolni, hogy kár lenne nem kipróbálni. Banggoodról a Cuponation9  kuponkóddal rendelhető meg az amúgy is olcsó eszköz, így pedig mindössze 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés