hirdetés

Vidd el a NexTool multi bicskáját túrázni

hír
Vidd el a NexTool multi bicskáját túrázni 1

Forrás: Aliexpress, NexTool Official Store

írta: Bagi
2023-07-25

Mindig rácsodálkozok, hogy tudnak több eszköznyi dolgot bepréselni egy kis kés méretébe. Nagyon praktikus, amikor túrázni indulunk, hogy egy hátizsáknyi cucc befér a farmer zsebébe is. A Nextool 10 az 1-ben multifunkciós bicskáját egy csomó hasznos funkcióval látták el, és többet tud mint egy hagyományos svájci bicska, hiszen még telefontartóként és pin kártya eltávolítóként is tudjátok használni. Aliexpressről most nagyon ütős áron rendelhetitek, és még a szállítási díjat is megspóroljátok.

Ez a kis NexTool multifunkciós túlélő szerszám olyan pici, hogy mindenhova könnyedén magatokkal vihetitek. Mindössze 7,5 cm hosszú és 87 g, befér simán a zsebetekbe, bármilyen táskába, de még a kocsi kesztyűtartójában is jó helyen van. Tíz dologra használhatjátok igény szerint, kés, csavarhúzó, olló, körömreszelő, kötélvágó, telefontartó, üvegnyitó, konzervnyitó, pin kiszedő és feszítő is egyben. Egy biztonsági zár akadályozza meg, hogy szabadon kinyíljon vagy akár összecsukódjon. A telefont vízszintesen és függőlegesen is tartja, igazán praktikus kiegészítő. A rozsdamentes acél kialakítás csúszásmentes fogantyút kapott, öt szín közül válogathattok.

Most Aliexpressről igazán jó áron szerezhetitek meg, csak 4300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és még szállítási díjat sem kell fizetnetek.

hirdetés