hirdetés

Vicc áron kapható az egykezes láncfűrész, két aksival

hír
Vicc áron kapható az egykezes láncfűrész, két aksival 1
írta: SonkaMod
2021-11-23

Egyre olcsóbb és olcsóbb a noname kínai egykezes láncfűrész. Van egy ilyen a mi tulajdonunkban is, holnap fogjuk kiadni róla a tesztet, de annyit mondhatunk elöljáróban, hogy nem tökéletes, de használható a szerszám. Most 6600 forintért rendelhető, két aksival, és ennyiért elképesztően jó vétel. Tényleg nem szabad a boltban hagyni.

FRISSÍTÉS: Az akciónak vége lett ugyan, de a Black Friday miatt érkezett kupon a két akkumulátoros verzióra, ami így csak 80 centtel drágább, mint az egy akkumulátorral csomagolt variáns. A BGefe218 kuponnal 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a mini láncfűrész.

Most már személyes tapasztalatunk is van a noname kínai láncfűrésszel, bár a miénk Violeworks márkanév alatt fut, mégis ugyanerről a termékről van szó. A láncfűrész papíron 800 watt teljesítményű, ez valószínű, hogy nem igaz, de a tapasztalataink alapján a 7-8 centiméter átmérőjű fákat simán átviszi a 4 inch-es láncvezetőjével.

A szett teljesen komplett, az összes kiegészítő a csomagban van, nekünk már csak össze kell szerelni, és használni kell a fűrészt.

Van benne automata fék, így elengedve a ravaszt rögtön leáll, valamint nem engedi elfüstölni a motort, mert túlterhelés esetén is megáll, még mielőtt baj lehetne belőle. Kisebb kerti munkákra, metszésre, gallyazásra nagyon kellemesen lehet használni. Bár olajozóval nem rendelkezik, és szárazon is megy, azért egy kis lánckenő spray nem árt neki.

Érdemes két akkumulátorral vásárolni, mert így tudjuk cserélgetni is a telepeket, ha az egyik lemerülne. Még egy kis érdekesség, hogy még Makita akkuval is megy, ami egy érdekes fícsör, de pont ezért sosem leszünk aksihiányban, illetve az Aliexpress is tele van cserealkatrészekkel, amik jók ehhez a géphez.

Volt ez a gép már drága is, de jellemzően már 10 000 forint környékén meg lehetett vásárolni. Annyiért bomba vétel volt, de a mostani 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára pedig egyenesen kihagyhatatlan. Ennyit a gép is megérne, de ehhez adnak két aksit és töltőt is. Ráadásul EU raktárból szállítják teljesen ingyenesen.

hirdetés