hirdetés

Vezeték nélküli egyenes csiszolót mutatott be a Hoto

hír
Vezeték nélküli egyenes csiszolót mutatott be a Hoto 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-12-01

A Hoto az extra igényes és különleges szerszámokkal és mérőműszerekkel került be a felhasználók tudatába, és most szintén egy nagyon izgalmas szerszámmal jelentkeztek, amiért sok férfi nyála csorog. Lényegében egy egyenes csiszolót csináltak, de nem akárhogyan. Egyrészt rendkívül szép, mintha nem is szerszám lenne, illetve vezeték nélkül működik, ami pedig funkcionalitást tekintve nagyon jó ötlet. A gépet így nem is sikerült túl olcsóra csinálniuk, de kuponos akcióban azért nem megfizethetetlen.

Kapunk vágó és polírozó korongokat, fúrószárakat, csiszolókat, védő burkolatot, gravírozó fejeket, dobozokat a kiegészítőknek, illetve még egy kemény tokot is a gépnek.

Rendkívül érdekes, de a Hoto jegyeket abszolút magán viselő gép lett ez az egyenes csiszoló, amire rögtön elkezdtük csorgatni a nyálunkat, és ezzel valószínűleg nem csak mi vagyunk így. Aki beruházna rá, annak valamennyire azért bele kell nyúlni a zsebbe, de annyira azért drágának sem mondható. A Banggoodon a BG8728c4  kuponkóddal rendelhető 25 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés