hirdetés

Vegyünk Jeepet a gyerekeknek!

hír
Vegyünk Jeepet a gyerekeknek! 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-12-12

Nem olcsó, de fantasztikus ajándék a gyerekek számára egy elektromos kisautó, amibe bele is ülhetnek. Ezek a hazai piacon nagyon drágák, éppen ezért éri meg Kínából megrendelni, mert onnan már a nagyobb, erősebb, több funkciós járgányok is jó áron elérhetők. A Banggood csehországi raktárából például rendelhető egy Jeep formájú kétszemélyes járgány, mindössze 99 000 Ft-ért, holott az ehhez hasonlók itthon legalább 60-70%-kal drágábbak.

10 Ah-s akkumulátor van benne, amit 10 óra alatt lehet feltölteni, és nagyjából egy órán keresztül bírja egy feltöltéssel. Azon túl, hogy kétszemélyes, egyéb extrákkal is rendelkezik. Van benne biztonsági öv, csomagtartó, LED világítás, duda, de még hifi is, így lehet zenére is csapatni vele.

Nagyon nem olcsó egy ilyen járgány a hazai piacon. Nagyon hasonló Jeep itthon is kapható, találtam egyet 170 000 forintért és majdnem 300 000-ért is. Ennyiért nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, de a Banggoodról rendelhető kocsi sokkal olcsóbb. Csehországi raktárból rendelhető meg nagyjából 99 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással. A kiszállítás gyors, és még nagyon kényelmesen ideér karácsony előtt, ami szintén mellette szól.

hirdetés