hirdetés

Végre újra kapható a kedvenc Xiaomi felmosógépünk

hír
Végre újra kapható a kedvenc Xiaomi felmosógépünk 1
írta: SonkaMod
2021-02-02

A Xiaomi egyik almárkája, az SWDK gyártja a kedvenc felmosógépünket, amit már több, mint három éve teszteltünk, mégis azóta is imádjuk. Ha valamiről, akkor erről a termékről van tapasztalatunk, hiszen azóta használjuk, hogy megírtuk róla a tesztet. Ráadásul azóta se találtunk ennél jobbat. Nagy kár, hogy már alig kapható, illetve általában nagyon-nagyon drága. Most a Banggood szerencsére megtöltötte az EU raktárát ezzel a termékkel, így újra jó áron vásárolható a felmosást segítő eszköz.

Bekapcsolni egy a szárán található gombbal lehet, ha pedig függőleges helyzetbe állítjuk a nyelet, akkor automatikusan kikapcsol. Az előttünk lévő felületet LED-ek segítségével világítja meg, így látjuk, hogy milyen szennyeződésekkel állunk szemben. Ez a világítás a porszívóknál is nagyon hasznos, és a felmosásánál sem kevésbé.

A felmosógép egyetlen hibája, hogy a tárolása nem kifejezetten egyszerű. Elég sok helyet foglal, de ez még a hagyományos, vödrös termékekről is elmondható. Eredetileg 30-45 ezer forint körül volt az ára ennek a készüléknek, amikor teszteltük. Ennek az alsó határa körül már kifejezetten ajánlott volt ez a termék, de azóta már szinte alig lehet kapni. Aliexpressen árulják, de egyrészt drága, másrészt nincs is EU raktáron. Éppen ezért örültünk meg neki, hogy a Banggoodon ismét jó áron lehet rendelni, ráadásul csehországi raktárból. A BGHOMEA13 kuponkóddal 30 700 forintért megvásárolható, ami nagyon jó ár érte, hisz mostanában sehol nem volt ilyen olcsó.

hirdetés