hirdetés

Végre egy új, kisméretű tablet, most a Doogee műhelyéből

hír
Végre egy új, kisméretű tablet, most a Doogee műhelyéből 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-03-14

A Doogee új tablete bár elsőre nem tűnik nagy durranásnak, azonban az alsó-középkategóriás hardver ellenére végre ismét egy 8,4 colos kijelzővel ellátott gépet kaptunk, viszonylag friss szoftverrel és Widevine L1 támogatással. Mindezt belepakolták egy trendi köntösbe, még szép pasztell színekben is elérhető és csak 52 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítással együtt a BG3cb109  kuponnal.

Akkumulátorból 5060 mAh jutott, ami a gyártó szerint 28,7 óra streamingre elég, amit azért nehéz elhinni, de ha ennek már a felére képes, az is kiváló. Újratölteni Type-C porton keresztül lehet és van reverse charge támogatás is, tehát akár a mobilotokat is tölthetitek a tabletről, ha erre lenne szükségetek.

A rendszere Android 13-ra épül, olyan funkciókkal, mint az osztott képernyős app megjelenítés és a stylus támogatás, ami egyébként később külön lesz megvásárolható a tablethez, ahogyan a hozzá illő Bluetooth-os billentyűzet is.

A Doogee T20 Mini Pro szállítással együtt, minden egyéb extra költség nélkül 52 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg Banggoodról a BG3cb109  kuponnal, fekete, zöld és lila színben.

hirdetés