hirdetés

USB-s, állványos szerelőlámpa vásárolható kedvező áron

hír
USB-s, állványos szerelőlámpa vásárolható kedvező áron 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-17

Amikor valamit szerelgetni kell a garázsban vagy a sufniban, akkor igen fontos, hogy legyen megfelelő világításunk a művelethez. Egy jó zseblámpával vagy fejlámpával is megoldható ez, de egy állványos szerelőlámpa még alkalmasabb a feladatra. A Banggoodon most kedvező áron kapható egy 84 LED-del felszerelt variáns, amit USB-ről táplálhatunk meg, így könnyen telepíthető akárhová.

Kifejezetten ajánlott szerelésekhez használni, például autószereléshez vagy egyéb bütyköléséhez a garázsban. Bár a terméklap megpróbál minket meggyőzni, hogy sátrazáshoz is jó, de elég nevetséges ötlet, viszont egyéb szabadtéri tevékenységhez szintén megfelelő lehet, ahol kell a fény este, de nincs a helyszínen konnektor.

Az állványos lámpát most elég kedvező áron vásárolhatjuk meg, a FIN1481  kuponkóddal mindössze 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és postaköltséget sem kell fizetnünk, mert ingyen szállítják házhoz.

hirdetés