hirdetés

Újra nagyon jó áron kapható az Imilab EC2 kamera

hír
Újra nagyon jó áron kapható az Imilab EC2 kamera 1
írta: Atika
2020-11-27

Már többször írtunk nektek a Xiaomi Imilab EC2 biztonsági kameráról, ami a hatalmas leárazásai okán került terítékre. Nyár óta még olcsóbb lett, és hála a Black Fridaynek eddig soha nem látott áron vehetitek meg ezt a terméket. Banggoodon jelenleg 20 300 forintért kaphatjátok meg gatewayjel együtt, ha használjátok a BGIMIEC2E kuponkódot, ebben az árban ráadásul már az áfamentes EU Priority Line szállítási mód is benne van.

Mivel kültérre tervezték, bírja az esőt, meleget, hideget, az időjárás nem fogja tönkre tenni. Természetesen infrás éjjellátóval is fel van szerelve. Rögzíteni kétféleképpen lehet: felfúrhatjátok bármilyen sík felületre, de adnak hozzá 3M ragasztós tappancsot is, így nem is feltétlenül kell a roncsolásos megoldással szenvednetek.

Ez egy nagyon jó kamera, de ennek megfelelően igen drágán szokták adni. Sokszor az Aliexpressen a legolcsóbb, de ott EU raktár hiányában rájönne az áfa és a vám, amivel már annyira nem is jó az ára. A Banggoodon elég drága szokott lenni, de most a BGIMIEC2E kuponkóddal 50% kedvezménnyel megvásárolható, így csak 20 300 forint. Ez nem áfa- és vámmentes összeg alatti rendelés, tehát mindenképp az EU Priority Line szállítási módot kell választani. Ha csak a kamerára van szükségetek, mert már rendelkeztek gatewayjel, akkor még olcsóbban, 16 900 forintért vehetitek meg az Imilab EC2-t.

hirdetés