hirdetés

Újra mélyponton az Astrolux A03 zseblámpa ára

hír
Újra mélyponton az Astrolux A03 zseblámpa ára 1
írta: molcsa
2021-11-14

Az Astrolux A03 egy mindössze tenyérnyi méretű kis zseblámpa, de ez nem jelenti azt, hogy a teljesítménye is kicsi. 800 lumenes maximális fényárammal rendelkezik, és akár 93 méterre is képes elvilágítani. Most újra rekord olcsón kapható a Banggoodon, hiszen ha felhasználjuk a FIN8970 kuponkódot, akkor 6400 Ft-ért vihető.

A mindössze 8,5 x 2 cm-es lámpa 1 db AA vagy 1 db 14500-as aksival üzemel, és csupán 43 grammot nyom. IP67-es minősítéssel rendelkezik, tehát teljes mértékben porés bizonyos mértékig vízálló, így bátran használhatjuk esős kirándulásokon is. Egy csíptető is jár hozzá, amivel könnyedén felpattintható övre, hátizsákra, zseb szélére. Az A03 tehát egy tipikus kiránduló, EDC lámpa, hiszen kicsi és könnyű, így magunkkal vihetjük bárhova.

A kellő fényerőről egy SFS80-as LED gondoskodik, és annak ellenére, hogy csak egy aksi kell bele, a bemutatók alapján elég bika ereje van. Akár 93 méterre is elvilágít 800 lumenes módban, de természetesen lehetőség van alacsonyabb fényerejű módban is használni.

Összesen 4 lépcsőben állítható az erősség, a leggyengébb találóan Hold üzemmódnak van elnevezve, ez akár lakáson belül is hasznos lehet éjjeli botorkálásokhoz. Ezen kívül stroboszkó, jelzőfény (lassú villogás) és SOS funkciókat is kapott. 

A kétféle színben (fekete és terpmintás) kapható lámpáért most csak 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ha használjuk a FIN8970 kuponkódot. Nyugodtan rendelhető ingyenes szállítással is, az ár már tartalmazza az áfát, így semmilyen plusz költségünk nem fog keletkezni. Arra viszont érdemes figyelni, hogy az aksi nem tartozék, ezt még külön kell beszerezni. A Banggood ajánl hozzá AA és 14500-as típust is a terméklapon

hirdetés