hirdetés

Újra kuponozható az Astrolux BL03 biciklilámpa

Szerezd be, mielőtt becsengetnek!

hír
Újra kuponozható az Astrolux BL03 biciklilámpa 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-16

Hamarosan becsöngetnek és újra megnő az utakon a forgalom, ez meglátszik majd a kerékpárral munkába vagy iskolába igyekvők számán is. Érdemes a biztonságra gondolni: ne indulj útnak megfelelő lámpa nélkül, hiszen rendkívül fontos a láthatóság, hogy megelőzhetőek legyenek a balesetek. Az Astrolux termékeit nagyon kedveljük, sokszor szoktuk őket ajánlani. A BL03 egy remekül sikerült darab, amit most a Sulifeszt akció keretében 7200 forintért tudsz megrendelni.

Az Astrolux BL03 egy okos kialakítású lámpa, amely nemcsak a közvetlenül előtted lévő útszakaszt, hanem a távolabbi területeket is megvilágítja, hasonlóan egy autó tompított és távolsági fényeihez. Ez különösen hasznos lehet városon kívüli utaknál vagy erdei ösvényeken. Ezen felül, a lámpa egy extra funkcióval is büszkélkedhet: beépített power bankként is működik, így szükség esetén feltöltheted vele az okostelefonodat is az USB-A kimenet segítségével.

A Sulifeszt akció keretében most különösen kedvező áron, mindössze 7200 Ft-ért vásárolhatod meg ezt a sokoldalú lámpát, ha a vásárlás során használod a Rendkinai916  kuponkódot. Az ajánlat tartalmazza az ingyenes szállítást is, így nem kell aggódnod a plusz költségek miatt. Ha egy megbízható, erős fényű és praktikus biciklilámpára van szükséged, az Astrolux BL03 biztosan nem fog csalódást okozni.

hirdetés