hirdetés

Újra kedvező áron kapható a Huawei okoskarkötője

hír
Újra kedvező áron kapható a Huawei okoskarkötője 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-04-07

A Huawei Band 6 már nem egy mai darab, most április 3-án ünnepelte bemutatásának 1 éves évfordulóját, az ára elég hullámzó volt ez alatt az egy esztendő alatt, volt hogy viszonylag olcsón volt rendelhető, aztán újra visszaemelkedett az ára majdhogynem a kezdeti szintre. Ez is mutatja, hogy egy nagyon eltalált darabról van szó, most újra megfelelően alacsony áron, 13 600 Ft-ért tudjuk megrendelni.

Természetesen ezeken kívül mindent tud, amit egy alap aktivitásmérős karperec tud. Számlálja a lépéseinket, méri a pulzust, figyeli az alvásunkat, stressz-szintet is kalkulál és ez a modell már véroxigén szint mérésére is alkalmas. Sportmódok széles skálája érhető el rajta, 93 féle testmozgást képes megkülönböztetni.  Mivel 5 ATM vízállósággal rendelkezik, így simán úszhatunk is vele. 180 mAh kapacitású akkumulátora van, amivel akár a kéthetes üzemidő sem elérhetetlen. Ez nyilván egy ideális esetben értendő, de az biztos, hogy sok-sok nap után kell csak töltőre rakni. Egy végtelenül egyszerű, USB-s, mágneses töltőt adnak hozzá.

A termék ára itthon továbbra is magas, az Árukeresőn a legolcsóbb neves boltból kapható változat is minimum 3000 Ft-al drágább, mint a Banggoodról, ahol most a BG71fb31 kuponkód beírása után 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, és más egyéb költség nincs.

hirdetés