hirdetés

Újra kapható az azonnal nyomtató gyerekfényképezőgép

hír
Újra kapható az azonnal nyomtató gyerekfényképezőgép 1
írta: Don Kartács
2021-11-25

A BlitzWolf tavalyi dobása volt, hogy kiadtak egy egész sorozatnyi gyerekkamerát. Ezek leginkább játékra való kütyük voltak, amit sok gyerkőc karácsonyi ajándéknak kapott, és jó eséllyel idén is ez lesz a sorsuk. A legjobb közülük a BW-DP1 volt, mert ez egy olyan gép, ami rögtön ki tudja nyomtatni a képet hőpapírra. A fogyasztók vételi szándékát jelentősen megtámogatja az a tény, hogy 11 400 Ft-ért lehet elvinni flash sale keretében a cuccot, ami még olcsóbb, mint korábban, a szállítás pedig alig 200 Ft. Természetesen ez is EU raktárból érkezik meg pár nap alatt az otthonotokba.

FRISSÍTÉS: Sajnos a flash sale véget ért, de a BGDBZ40 kuponnal továbbra is olcsóbban, 12 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a fényképező.

BW-DP1 – Gyerek és felnőtt együtt mókázik

Lényegében egy digitális fényképezőgépet építettek a BW-DP1-be. 8 megapixeles szenzor került bele, amivel nemcsak képeket, hanem videókat is lehet készíteni 1080p 30 FPS felbontásban. Egy két inch-es képátlójú kijelzőn láthatjátok, hogy mit fogtok fotózni, majd ha elkattintottátok, akkor SD kártyára menti a felvételt. Alapból adnak is hozzá egy 32 GB-os kártyát, tehát már erre sem kell külön költeni. 1000 mAh kapacitású beépített akkumulátorral rendelkezik, és USB-n keresztül lehet tölteni.

A legérdekesebb funkciója a nyomtatás. Opcionálisan kiválaszthatjuk, hogy egy képet ki akarunk-e nyomtatni, és ha igen, akkor a pénztárgépekhez hasonló technológiával, hőpapírra kinyomtatja a gép.

A produktum a készülék elején rögtön fel is bukkan, így a gyermekek fizikai formában is megkapják az elkattintott képüket. Adnak hozzá alapfelszerelésként 5 darab tekercset, ami egyenként 750 darab kép kinyomtatására elég, tehát végeredményben 3750 darab képet tudunk az alapszettel nyomtatni. Ez akár egész gyerekkorra is elég lehet, de ha mégsem, akkor lehet hozzá újabb tekercset vásárolni.

A gép kitűnő karácsonyi ajándék gyermekeknek – főleg ha semmi nem jut eszetekbe, és le kell tudni a rokonokat és az ismerősöket – , és mivel ez egy elég komplett szett, így biztosan örülni is fognak neki. A géphez adnak egy SD kártyát, USB kábelt, pántot, 5 darab hőpapír tekercset, színes ceruzákat és matricacsomagot is. Kék és rózsaszín színekben kapható, és most csehországi raktárból lehet jó áron rendelni. A terméket flash sale keretén belül – vagyis nem kell kuponozni – 11 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, mely egy kicsit még olcsóbb is, mint az egy évvel ezelőtti előrendelési ára.

hirdetés