hirdetés

Újra jó áron kapható a RedmiBook 15E

hír
Újra jó áron kapható a RedmiBook 15E 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2024-05-30

Ha laptop vásárláson gondolkodtok, akkor mindig érdemes körülnézni a kínai shopokban is, mert sokszor ugyanazon hardverrel szerelt gépek a nagy márkák hazai kínálatához képest jóval olcsóbban beszerezhetők. A RedmiBook 15E például egy i7-11390H processzorral alig több, mint 200 000 forintért rendelhető meg, miközben nagyon hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint egy itthon is kapható Dell gép 280 000-ért. Ha jól használható, közel sem gyenge gépet kerestek, amivel még évekig el lehet lenni, akkor csapjatok le gyorsan a RedmiBookra, mert nem tudni meddig tart az akció.

Van WiFi 5, Bluetooth 5.2, 2×2 watt sztereó, DTS támogatott hangszórópár és még egy 720p-s webkamera is a repertoár részét képezi. Az előtelepített Windows 11 Home ugyan kínai verzió, de a nyelv átállítása vagy egy tiszta Windows telepítése nem nagy művészet.

Ha itthon hasonló konfigurációt akartok vásárolni, akkor ezzel a processzorral csak a DELL Inspiron 5510 büszkélkedhet jelenleg, ami egy legalább 280 000 Ft-os laptop. Ezzel szemben a RedmiBook 15E a 8F7XISMH  kuponkóddal 207 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, ami jelentős különbség.

hirdetés