hirdetés

Újdonságok és alacsony árak 11.11 alkalmából

Power bank, okos socket és sok más

hír
Újdonságok és alacsony árak 11.11 alkalmából 1
írta: Don Kartács
2019-11-11

Dübörög a kínai Szinglik napjának szekere, ráadásul az eddig előrendelői státuszban lévő cuccok is elérhetővé váltak. Van egy-két ütős ajánlat, például vezetéknélküli töltésre képes, 20 000 mAh-s power bank 8000-ért vagy duális okos konnektor 4200 forintért, és így tovább. Itt az ideje a termékek behúzásának, happy hunting.

Külső monitor széria 4K felbontásig

Érdekes területre lépett a Blitzwolf a külső monitor szériájával, ami 11,6 és 15,6 col között kínál megjelenítőket, 1080p 4K felbontás a felhozatal. A Full HD verzióból az egyik ráadásul érintős megoldás, így akinek sokat kell utaznia, de nem nélkülözné a másodlagos megjelenítőt, az gondolkozzon el a 4 variáns egyikén. Jelenleg előrendelői státuszban vannak, így ennél sokkal olcsóbbak nem lesznek.

Munkálkodik a zenehallgatási részleg

Egyből két érdekes terméket is találtam, az egyik az Airaux AA-UM2 TWS füles, amit a kialakításából ítélve sportra terveztek. A BW-FY széria óta tudjuk, hogy a fülkagylóra felfekvő kialakítások a legjobbak futáshoz, ez pont ilyen. Ráadásul ellenáll az esőnek is, de a legfontosabb, hogy 8-10 óra az üzemideje, ami párját ritkító a kategóriában.

A másik termék, a BW-WA1, is a TWS hangszórók táborát erősíti, de formai kialakításában a híres JBL-ekre emlékeztet. Két darab természetesen képes összekapcsolódni és sztereo módban szétválasztani a jobb és bal csatornát. Ez a megoldás nekünk nagyon bejött, a Tronsmart T6 Plus-t is nagyon komáltuk, még videót is készítettünk róla, szóval a BW-WA1 sem lehet nagyon rossz.

  • BW-WA 1 – 11 800 Ft a AFfbG10 kuponkóddal, és EU raktárból is elérhető

hirdetés