hirdetés

Újabb PD töltős hálózati hosszabbítót mutatott be a BlitzWolf

hír
Újabb PD töltős hálózati hosszabbítót mutatott be a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-11-20

Már több, mint 300 darabot eladtak a BW-PC2-ből, ami szintén egy új hosszabbító a BlitzWolftól, de máris itt az újabb, hasonló kütyü. A BW-PC1 1,5 méteres kábellel rendelkezik, van rajta három darab 230 V-os csatlakozó, két USB-A és egy Type-C. Egyelőre előrendelési akcióban fut, és az első 200 darabot igen kedvezményesen lehet rendelni.

Szép formatervvel érkezett a BlitzWolf BW-PC1, mely egy viszonylag rövid hosszabbító. Az EU dugós eszköznek 1,5 méteres a kábele, a végén pedig csak egy 8 centis élhosszúságú kocka található. Ennek a kockának három oldalára egy-egy 230 V-os csatlakozó került, a tetejére pedig egyéb portok. Két USB-A csatlakozóján keresztül 18 watt teljesítményt tud leadni, a PD képes Type-C portján pedig 20 wattot. Tehát tudjuk róla tölteni az elektronikai eszközeink széles választékát. Egy bekapcsoló gomb is helyet kapott rajta, amivel egy kattintással áramtalaníthatjuk a dugaljakat. Az eszköz maximális terhelhetősége 2500 watt, tehát nem arra való, hogy rákössünk három hősugárzót, de azért a nagyobb energiafelvételű eszközökkel is megbirkózik.

A túlmelegedés elleni védelem mellett ellátták egyéb biztonsági funkciókkal, mint például a túlfeszültség-, túláram-, és a túlterhelés elleni védelem. Nekünk magyaroknak különösen szívmelengető részlet, hogy a kütyü alján az olvasható, hogy „BlitzWolf Multi-port Rubik’s Cube Power Strip”, persze sem az idősebb sem pedig a fitalabb Rubik Ernőhöz nincsen semmi köze, csak éppen annyira összeforrt ez a név a kockával, hogy valahogy erre is rákerült.

A gyorstöltős hosszabbító a BlitzWolfnak egy vadiúj terméke, így egyelőre előrendelési akcióban lehet megvásárolni. Az első 200 darabot lehet megrendelni 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt.

hirdetés