hirdetés

Újabb okos légtisztítóval rukkolt elő a BlitzHome

hír
Újabb okos légtisztítóval rukkolt elő a BlitzHome 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2022-12-05

A BlitzHome légtisztítói ár/érték arányban magasan vezetnek a piacon, ezért sokan szeretik ezeket a készülékeket, rendre mi is kipróbáltuk őket, és elégedettek lehettünk velük. A gyártó úgy gondolta, hogy ad egy kis vérfrissítést a szériának, és most kiadtak egy újabb gépet, ami a BH-AP2501 nevet viseli. Középkategóriásnak mondható berendezés lett, de egy nappaliban vagy kisebb lakásban jól használható és szerencsére nem maradt ki belőle az okostelefonos vezérelhetőség sem.

Érintőgombokkal lehet vezérelni közvetlenül a gépen, ahol mutatja számszerűsítve a levegő minőségét, valamint különböző színekkel jelöli is, hogy megfelelő vagy sem. Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy okostelefonról lehet állítgatni ezt a gépet is. Rákapcsolódik az otthoni WiFi hálózatra és az interneten keresztül tudjuk vezérelni, akár többezer kilométer távolságból is.

A friss BlitzHome légtisztító igazán remek eszköznek ígérkezik, ami kis mérete ellenére, akár egy lakásnyi levegőt is képes tisztán tartani. Rendben van a tudása, a kinézete és szerencsére az ára is. Rögtön kaptunk rá egy kupont, így a BGXIFD100  kódot beütve 37 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak kifizetnünk érte, és Csehországból küldik ingyenes szállítással.

hirdetés