hirdetés

Újabb BlitzWolf vezeték nélküli Lavalier mikrofon bukkant fel

hír
Újabb BlitzWolf vezeték nélküli Lavalier mikrofon bukkant fel 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-03-19

A csíptetős mikrofonok gyakran használatosak olyan esetekben, amikor célzottan egy ember hangját akarják felvenni. Ilyenkor vagy valamilyen hangfelvevőhöz csatlakoztatják azt közvetlenül és zsebre vágják vagy vezeték nélküli megoldást használnak, hogy egyből be lehessen kötni a kamerába a hangforrást. Ilyen eszköz a legújabb BlitzWolf BW-SX63 is, ami az SX31 továbbfejlesztett verziójának tűnik, egy újragondolt köntösben. Többe is kerül, azonban 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). egy vezeték nélküli, töltőbölcsőt is tartalmazó szettért egyáltalán nem hangzik soknak.

És ha már portok, a vevő egység digitális és analóg kimenettel is rendelkezik, tehát a Type-C csatlakozóján keresztül köthető telefonokhoz, amihez megkapjátok a Type-C to Type-C, illetve a Type-C to Lightning kábeleket, de ott van a 3,5 mm-es jack is, amivel bármi máshoz is köthető az SX63. A csomag tartalmaz tovább két porvédőt és egy USB-C végű fülhallgatót is.

Az SX63 már egy jóval komolyabb szett, mint az SX31 volt, már csak a töltőbölcső miatt is, de ez az árán is látszik. Szerencsére nem szállt el nagyon, éppen annyival kerül többe, amennyivel többet is kaptok az elődnél. Az előrendelői akció során az első 30 darab 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, szerencsére van még belőle bőven, de a rákövetkező 70 darab is csak 2 dollárral lesz drágább.

hirdetés