hirdetés

Új WiFi 6-os Xiaomi routert lehet megvásárolni

hír
Új WiFi 6-os Xiaomi routert lehet megvásárolni 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-06

Az új Xiaomi routerek nagyon fejlettek, úttörők a WiFi 6 képességek kihasználásában, és az árazásuk is baráti. Az új AX9000-es nem illik teljesen bele a sorba, hiszen ezért már elég mélyen bele kell nyúlnunk a zsebünkbe. Cserébe egy nagyon erős gamer routert kapunk, aminél keresve sem találunk gyorsabbat.

A nagy teljesítmény miatt az eszköz jobban melegszik, mint a hagyományos routerek, így aktív hűtéssel is felszerelték. Tehát jó eséllyel nem lesz melege még akkor sem, ha egyszerre rengeteg eszközzel használnánk.

A gamer router félelmetes gyorsasággal rendelkezik. A Xiaomi nagyon mélyen belevetette magát a hálózati eszközök fejlesztésébe, amiben eléggé elöl is járnak. Ez a termékük a legjobb, és legdrágább jelenleg, a Banggoodon egyelőre előrendelésben elérhető, de napokon belül ki is küldik az első darabokat. Az ára elég borsos, így valószínű csak a hardcore gamerek és a munkájuk során betonstabil és villámgyors internetre vágyók fogják megvásárolni. Előrendelési akcióban 81 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni, viszont ebben legalább már benne van az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód költsége is.

hirdetés