hirdetés

Új kuponok érhetők el a Roborock csúcskészülékeihez

hír
Új kuponok érhetők el a Roborock csúcskészülékeihez 1
írta: hajas
2021-07-15

Két csúcskategóriás Roborock készülékhez szereztünk kupont a Geekbuyingtól, így olcsóbban juthattok hozzá a H7-es vezeték nélküli porszívóhoz, valamint az S7 névre keresztelt robotporszívóhoz. Mindkét termék EU raktárból érkezik, így nem kell extra költségekkel számolnotok.

Roborock H7

A Roborock H7 külseje nem igazán változott az elődhöz, a H6-hoz képest, azonban tudása bővült. 160 AW-os szívóerővel rendelkezik, így mindent felszippant, ami az útjába kerül, a szőnyegeket pedig érzékeli, így ha rátoljátok a porszívó fejét, akkor automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy a szálak közül is eltávolítsa a koszt. Egy töltéssel 90 percen keresztül is bírja, ami egy nagyobb lakás kitakarításához bőven elég. Kapott egy OLED kijelzőt, ami minden fontos információt, mint például az akku töltöttségét vagy az aktuális üzemmódot is mutatja, illetve jelez, ha karbantartást igényel a gép.

Újdonság, hogy a portartályba be tudtok helyezni egy porzsákot, vagyis az ürítés során nem kell amiatt aggódnotok, hogy összeporoljátok a lakást. Természetesen a levegőt itt is HEPA filter szűri meg, ami amellett, hogy a legkisebb porszemeket is megköti, még a motort is védi. Ha használjátok a ROBOROCKH7 kuponkódot, akkor 125 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Geekbuyig németországi raktárából, ingyenes szállítással, további költségek nélkül.

hirdetés