hirdetés

Új körrel bővült az Aliexpress „3 termék olcsón” promója

hír
Új körrel bővült az Aliexpress „3 termék olcsón” promója 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2022-10-28

Az idei év kedvenc Aliexpress promóciója lett a „3 for $5,99” névre keresztelt vásárlócsalogató akció. Eddig úgy működött a játék, hogy 5,99 vagy 9,99 dollár befizetésével három tetszőleges terméket lehetett megrendelni, amit egy jó nagy listából választhattunk ki. Ez továbbra is így van, viszont kaptunk még egy szintet, aminél 12,99 dollárt kell befizetni és nyilván a kütyük is egy fokkal komolyabbak ebben a blokkban.

Akik követnek minket, azok már nagy valószínűséggel rendeltek is pár cuccot az Aliexpress ezen játékán keresztül. A játékszabály végtelenül egyszerű: most már három szint közül lehet választani, amikben rendre 5,99, 9,99 és 12,99 dollárt kell befizetni, ha kiválasztottunk három tetszőleges terméket. Nagyon változatos a lista, és igen nagy, tehát mindenki találni fog magának benne cuccokat, az garantálható. Az utolsó, 12,99$-os szint teljesen új, pár napja még csak a két kisebb volt, de már ebből is válogathatunk. Többnyire igazi alis cuccok vannak benne, így nagyon izgalmas a felhozatal. Lehet így rendelni fillérekért töltőt, forrasztópákát, multimétert, okosotthon cuccokat, hőmérőt, egeret és még egy tonnányi más cuccot.

A pakkot Aliexpress Saver Shippinggel szállítják, amivel a Posta vámkezelési díja is elkerülhető, valamint egy árva forintot sem kell fizetni a szállításért sem. Az akció csak és kizárólag az okostelefonos alkalmazásból elérhető, az alábbi linkre kattintva, vagy a képen látható QR kódot beolvasva oda is juthatunk.

Forrás: Aliexpress

hirdetés