hirdetés

Új budget tablet a láthatáron

hír
Új budget tablet a láthatáron 1

Forrás: Geekbuying.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-10-10

A Geekbuyingon kapható egy teljesen új, eddig számunkra ismeretlen gyártónak a terméke, ami egy tablet, történetesen egy igen olcsó darab, de nem tűnik rossznak. Ár/érték arányban különösen tetszetős, hiszen benne van az a hardver, ami egy ilyen gépben benne kell, hogy legyen. A webshop EU raktárából elérhető, kuponos kedvezménnyel már 48 300 forintért.

6200 mAh kapacitású akkuja van, amivel nagyjából 7 órányi üzemidőt ígérnek, ha folyamatosan aktívan használjuk. Sajnos nem kötik az orrunkra, hogy milyen gyorsan lehet tölteni, de magán az eszközön Type-C port van. A szoftveres környezeten sem fogunk meglepődni, mert a 11-es Androidot futtatja.

Teljesen vállalható gép az NPad Air, a kinézetével sincs semmi gond, úgy tűnik, hogy egy mindennapokra megfelelő tabletet ismerhetünk meg a személyében, amiért egyáltalán nem kell sokat fizetnünk. A Geekbuying egyik EU raktárából rendelhető, teljesen ingyenes házhozszállítással, és így kerül 48 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba a 71A1X98M  kuponkóddal.

hirdetés