hirdetés

Új Alldocube tablet potom áron

hír
Új Alldocube tablet potom áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-01-19

Az iPlay széria legújabb tagját többféle verzióban is kiadta az Alldocube, így választható belőle 4 és 6 GB memóriás modell, illetve 64 és 128 GB háttértárral szerelt. A Geekbuyingon az összes elérhető, de a közepes konfiguráció éri meg belőle a legjobban. Maga a gép elég ismerős hardverrel rendelkezik, hiszen ez inkább csak egy ráncfelvarrás az előző modellhez képest, viszont így is mindenképp előrelépés.

Mindig jó kérdés, hogy melyik variáns éri meg legjobban egy-egy modellből. Az Alldocube iPlay 50 esetében a középsőre esne a választásunk, mert a 6 GB memória nagyon csábító, viszont a 64 GB tárhely simán elégséges lehet, főleg, ha bővítjük SD kártyával vagy felhőszolgáltatást használunk.

Geekbuyingon EU raktárból a 6 GB-osok elérhetők, azok is előrendelésben. A 7BNPMQLO  kódot beírva már 47 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető a 6/64-es modell, ami nagyon kedvező ár. A 6/128 GB-os némi felárral, a 7BNPHQWA  kuponkóddal vihető 54 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Nem hatalmas a különbség a kettő között, de az olcsóbbik kifejezetten kívánatos ennyiért.

hirdetés