hirdetés

Új, 60 Ah-s power station jelent meg a BlitzWolftól

hír
Új, 60 Ah-s power station jelent meg a BlitzWolftól 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-06-29

A BlitzWolf már eddig is csinált olyan töltőállomásokat, amiken volt 230-as csatlakozó, de a mostani BW-PG7 lett az eddigi legolcsóbb modell ebben a sorban. A power station a kempingezőket segíti elsősorban, de bármilyen más félnomád környezetben is megállja a helyét, mint amilyenek például a fesztiválok vagy egyéb természetközeli nyaralások, de pl. a drónozók is használnak ilyen eszközöket terepen, akkutöltésre. Ezzel a kütyüvel nagy valószínűséggel nem maradunk áram nélkül.

Egy kijelzőn mutatja az aktuális töltöttségi szintet, a másik oldalára pedig egy nagy LED panel került, amivel világíthatunk. Viszonylag kicsi és könnyű a töltőállomás, 2,1 kilogrammot nyom, valamint 205x105x170 milliméter a befoglaló mérete.

Mivel ez lett a gyártó legolcsóbb power stationje, így méltán várhatjuk tőle, hogy 200 dollár alatti árral rendelkezzen, ami alapárra nem jött neki össze, viszont a BGBWPG7  kuponkóddal már igen, így pedig már 68 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhetjük ingyenes szállítással, EU raktárból.

hirdetés