hirdetés

Tuti karácsonyi tipp az alis LED fényfüzér

hír
Tuti karácsonyi tipp az alis LED fényfüzér 1

Forrás: AliExpress, Joyaple Living Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-10-12

A karácsonyi díszítéssel már igencsak érdemes sietni, hiszen a Kínából berendelt cuccokra simán várnunk kell egy hónapot. Ha most megrendeljük, akkor még biztosan nem fogunk kicsúszni az időből, és advent elejére már fel is díszíthetjük a lakást vagy a házat. Ehhez egy ötlet az aliexpresses LED fényfüzér, amit igen kedvező áron rendelhetünk meg.

Van belőle hideg- és melegfehér verzió, illetve mindenféle színű. Nagyon jópofa módjai vannak, tud lassan és gyorsan villogni és hullámozni, állíthatjuk a fényerejét és időzíthető is 6 és 18 órára, utóbbit egy távirányítóval állíthatjuk be, amit adnak hozzá.

Az összes méret baromi jó áron vihető, a legkisebbért (3×1 m) 1900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni, a közepes (3×2 m) 2200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és a legnagyobb (3×3 m) is kijön nagyjából 2400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból. A szállításért nem kell fizetni, ám érdemes a fizetős Saver Shippinget választani, és akkor már a posta 399 Ft-os vámkezelési díja is elkerülhető.

hirdetés