hirdetés

Tovább él a háromtermékes Aliexpress bomba ajánlat

hír
Tovább él a háromtermékes Aliexpress bomba ajánlat 1

Forrás: Aliexpress

írta: SonkaMod
2022-10-24

Nem tudjuk, hogy mikor lesz vége, de még mindig él Aliexpressen az a különleges akció, hogy egy igen bőséges listából összeválogathatunk három terméket és mindössze 5,99 vagy 9,99 dollárt kell értük összesen fizetni. A listában egy rakás izgalmas cucc található, amikhez így töredék áron juthatunk hozzá.

Biztosan már rengetegen kihasználták az Aliexpress vevőcsalogató játékát, ahol két listából válogathatunk magunknak olcsó termékeket, az egyikből hármat kiválasztva 5,99$ a végösszeg, a másiknál pedig 9,99$. Így egyszerre három aprósághoz is hozzájuthatunk nagyon alacsony áron. A választék nagyon-nagyon bőséges, nincs olyan Kínából rendelő, aki ne találna legalább ennyi cuccot magának, de valószínű, hogy majd úgy kell kiszelektálni egy csomót, hogy csak három maradjon a kosárban. Többek között vannak kábelek, töltők, fülesek, fázisceruza, multiméter, Type-C hub, forrasztópáka, LED sor és egy rakás egyéb cucc.

A termékeket Aliexpress Saver Shippinggel ingyen szállítják ki, tehát még ezért sem kell semmit sem fizetni. Az akció csak az okostelefonos alkalmazásból érhető el, így ezt a linket mobiltelefonnal érdemes megnyitni, illetve a lenti gombon található QR kódot beolvasva is eljuthatunk az akciós oldalra.

Forrás: Aliexpress

hirdetés