hirdetés

Többféle lézeres távolságmérő, kuponnal, a Mileseey-től

hír
Többféle lézeres távolságmérő, kuponnal, a Mileseey-től 1

Forrás: Aliexpress; MiLESEEY Official Store

Atika
írta: Atika
2024-04-26

A lézeres távolságmérők sokáig olyan drágák voltak, hogy csak jól menő vállalkozók tudták őket beszerezni, azonban pár éve már sok megfizethető és közben mégis pontos eszközt lehet megvásárolni. Kínából meg aztán pláne, tele az Aliexpress ilyenekkel, a Mileseey készüléke azonban több verzióban is elérhető, az értékelések között pedig volt, aki a kiváló mérési pontosságra is kitért. Van applikációval kiegészített és egyszerűbb darab is, az ára pedig nem ver senkit a földhöz, a legolcsóbb ugyanis már 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-tól elérhető a JMR7BP7OTUKL  kuponnal és némi coinnal.

Az applikáció segítségével nemcsak hosszt tudtok mérni, hanem területet, űrtartalmat, de még egyszerűbb, pitagoraszi számításokat is képes elvégezni, ráadásul alaprajzot is készíthettek, amire aztán könnyedén rábiggyeszthetitek a mért értékeket. Az aksijuk 4-5 órát bír ki modelltől függően, az értékeléseket elnézve pedig nagyon pontosan mérnek.

A Mileseey lézeres távolságmérőket a JMR7BP7OTUKL  kuponkóddal és némi coin felhasználásával, cseh raktárból, 5 vagy 13 napos szállítással és extra költségek nélkül az alábbi árakon tudjátok megvásárolni:

  • M120 Bluetooth nélkül, 30 méteres: 6 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • M120 Bluetooth nélkül, 40 méteres: 7 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • M120 Bluetooth-szal, 30 méteres: 8 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • M120 Bluetooth-szal, 40 méteres: 10 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • M120 Pro, 30 méteres: 9 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • M120 Pro, 40 méteres: 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés