hirdetés

Több színben és méretben kapható az új Yeelight lámpa

hír
Több színben és méretben kapható az új Yeelight lámpa 1
írta: SonkaMod
2021-02-05

Egy újabb Yeelight világítótest került piacra, ami ezúttal nem rendelkezik okosfunkciókkal, de így is nagyon hasznos, és sokrétűen felhasználható. Éppen ezért rengeteg színben és méretben kapható. Szekrényekbe, konyhába a pult fölé, éjjelilámpának és még ki tudja, hogy minek használható.

A dizájn egy kicsit másmilyen lett, mint amit a Yeelighttól megszokhattunk. Minőségben várhatóan nincs hiba, de ez a formaterv nem annyira elegáns, mint amennyire inkább az indusztriál vonalat viszi. A fém ház azért kifejezetten jól áll neki, és a szupervékony, 9 mm-es kialakítás is az előnyére válik. Az, hogy nemcsak egyféle színben érhető el, hanem rögtön hat árnyalatban, pedig nagyon jó döntés volt a cégtől.

Aliexpressen egy boltban már kapható volt korlátozottan 2020 novemberétől, de sok helyen csak idén januárban jelent meg. Így a nagy webshopokban és a jól ismert Alis forgalmazóknál is csak a közelmúltban kezdődött meg az értékesítése. Banggoodon is elérhető, de viszonylag drágán, Aliexpressről jóval olcsóbban meg lehet rendelni.

A legkisebb modellért 4450 forintot, a 40 centis variánsért 6230 forintot, míg a legnagyobb, 60 centisért is csak 9200 forintot kell kifizetni.

hirdetés