hirdetés

Tízezer forint alatt a Nextool alkoholszonda

hír
Tízezer forint alatt a Nextool alkoholszonda 1
írta: SonkaMod
2021-07-27

1-2 hónappal ezelőtt jelent meg a Nextoolnak az alkoholszondája, ami valójában egy autós mindenes kütyü. Baromi érdekes lett az eszköz, az ára pedig egyelőre egy kicsivel lejjebb mászott, aminek örülhetünk. Az esküvőszezonban különösen jól jön egy szonda, de mivel az ivás az nincs évszakhoz kötve, így télen is jó szolgálatot tehet.

A Nextool szondába egy 4800 mAh kapacitású aksi van, amivel közel 8000 mérés lefuttatható, de tölthetjük róla akár a telefonunkat is. Ha lemerült, akkor pedig Type-C porton keresztül tölthetjük újra. A mágneses kupakot levéve látjuk magát a fejet, ahova bele kell fújni, majd a kijelzőn mutatja az értéket. Mivel itthon zéró tolerancia van érvényben, így akármit mutat a nullán kívül, ne üljünk autóba vezetés céljából.

A kütyü a megjelenésekor még 10 000 forint feletti összegbe került, most már kicsit olcsóbban megrendelhető. Mindössze 9900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BG3d232c kuponkóddal, ebben az összegben pedig benne van már a szállítási költség is, a cucc pedig importköltségmentesen fog az országba érkezni. Ennyiért nem rossz vétel, főleg, ha megelőzhetünk vele egy balesetet vagy egy büntetést.

hirdetés