hirdetés

Terepezős Flyhal RC autó óriási kedvezménnyel

hír
Terepezős Flyhal RC autó óriási kedvezménnyel 1
írta: Atika
2021-11-07

A Flyhal 9135 RC autó nagyon ígéretes kis játéknak tűnik. Négykerék meghajtású, így terepen is könnyedén használható, két akkumulátort is adnak hozzá, amivel az üzemidő is kiváló és még egy extra, átlátszó kasztnit is tartalmaz a csomag, amelyet a saját ízlésünk szerint dekorálhatunk ki. A kocsit lengyel raktárból hozzák, alig több, mint 10 100 forintért a BG3f98f7 kóddal, vagyis még olcsóbb, mint valaha.

A cikket frissítettük, a távirányítós autó még 2000 Ft-tal olcsóbb lett, ehhez a BG3f98f7 kódot használjátok!

A Flyhal 9135-nek a gyerkőcök és apu is nagyon fog örülni, ugyanis korosztálytól függetlenül nagyon jól el lehet szórakozni ezzel az RC autóval. 1:16 méretarányú a gép, a maximális sebessége pedig elérheti a 45 km/h-t. Két akkumulátort is tartalmaz a csomag, amelyeket egyszerre is lehet használni, így 36 perces üzemidőt biztosít az autónak. A vas 26×23,5 centiméteres és kettő kasztnit is kapunk hozzá. Az egyik egy fekete és piros árnyalatokkal borított darab, a másik viszont teljesen átlátszó, így akár magunk is befesthetjük, ha ahhoz lenne kedvünk. Független felfüggesztést kapott minden kerék és hidraulikus lengéscsillapítót is szereltek minden oldalra.

A kefés villanymotorjában elég erő van ahhoz, hogy az autó egy 45 fokos emelkedőt is leküzdjön. A távirányítója három darab AA elemmel működik, amit nem tartalmaz a csomag – erre mindig érdemes odafigyelni -, és 60-80 méteres hatótávot ígér a gyártó.

A Flyhal 9135 a BG3f98f7 kupont felhasználva 10 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetnünk. Lengyel raktárból érkezik a cucc, a szállítás is ingyenes és semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk.

hirdetés