hirdetés

Telefonnal irányítható Suzuki Jimny RC autó kapható Banggoodon

hír
Telefonnal irányítható Suzuki Jimny RC autó kapható Banggoodon 1
írta: Atika
2021-11-11

A Suzuki Jimny egy rendkívül jó kiállású terepjáró, aminek egész nagy rajongótábora is lett. A sárga-fekete színéből szinte bárki felismeri, aki látott már terepjárót, és most a Xiaomi kiadott egy 1:16 arányú másolatot belőle, amit telefonnal tudunk irányítani Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az RC autó a BGDBU24 kuponnal 13 700 forintért vásárolható meg.

A Xiaomi Suzuki Jimny RC autó, mint azt már a bevezetőben említettük 1:16 arányú és négykerék meghajtást kapott. A súlya mindössze 350 gramm, a tengelytávolsága pedig 144 mm lett. Az 500 mAh-s Li-ion akkumulátora 30 perc üzemidőt biztosít, és 90 perc alatt lehet nulláról százra tölteni. Kinézetre tényleg minden részletében megegyezik a Jimnyvel, kivéve a hátulján található pótkerék tartón fellelhető Mi feliratot.

A legfontosabb része mégis a Bluetooth 4.2-es vezeték nélküli kommunikáció. Ennek a segítségével egy külön erre a célra írt telefonos távirányító alkalmazással irányíthatjuk a Jimnyt.

Ahogyan a legtöbb mobilos játékban, itt is ugyan úgy tudjuk személyreszabni a felületet. Választhatunk tapogatós irányítási módot, de akár a telefonunk giroszkópjának segítségével is vezérelhetjük az RC autót.

A menő Xiaomi Suzuki Jimny RC autót 13 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ha felhasználjuk a BGDBU24 kuponkódot. Cseh raktárból szállítják házhoz ingyenesen, és a többletköltségek miatt sem kell aggódni.

hirdetés