hirdetés

Távirányítós buggy autó 4000-ért a karácsonyfa alá

hír
Távirányítós buggy autó 4000-ért a karácsonyfa alá 1
írta: SonkaMod
2021-11-24

Nem lehet mellélőni egy jó távirányítós autóval, ha 3 és 10 év közötti fiúgyermekről van szó. Szinte biztos a siker, hogy örülni fog egy ilyen ajándéknak, mert ki ne akarna száguldozni egy kisautóval szinte büntetlenül? Sokszor ezek az autók igen drágák (legalábbis ahhoz, hogy egy hét alatt szétüssük), de már az alsó polcos termékeket fillérekért meg lehet vásárolni. A kínai Eachine egyik modellje, egy homokfutó van most nagyon jó akcióban, egy kuponnal már 4000 forintért megrendelhetjük.

Nyilván a nagyon olcsó kisautók nem vehetők igazán komolyan. Nem összekeverendő azokkal a modellekkel, amikért sok tízezer forintot kérnek, de teljesen használhatók. Az Eachine EAT09 egy buggy autó, 1:22-es méretaránnyal, melynek a végsebessége 20 km/h. Szénkefés motorral rendelkezik, és hátsókerék meghajtású.

800 mAh kapacitású lítiumos aksival megy, amit adnak is hozzá egy USB-s töltővel együtt. A terméklap tanúsága szerint 50 percet megy egy töltéssel, ami szinte biztos, hogy nem valós adat, de ha tudja a felét, már az is szép teljesítmény. A távirányítója 2,4 GHz-es, és három darab AA méretű ceruzaelemmel megy.

A homokfutó könnyen átmegy a nehezebb akadályokon is, mert nagyok a kerekei, és jó a rugózása is. Nyugodtan lehet vele ugrálgatni, és őrült módjára menni, legfeljebb a műanyag burkolatot törjük rajta szét. Nyilván nem egy örökéletű járgány, ennyi pénzért nem is lehetne az, de a gyerekek azért biztosan sokat játszhatnak velem amíg végleg kinyírják.

Mivel filléres a kütyü, így nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni miatta. A BGBFQ12 kuponkóddal mindössze 4000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és EU raktárból küldik, ingyenes szállítással, teljesen áfamentesen.

hirdetés