hirdetés

Tárazzunk be a nyaralásra: 57 000 mAh-s Romoss powerbank

hír
Tárazzunk be a nyaralásra: 57 000 mAh-s Romoss powerbank 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-13

Ha minden igaz, lassan normalizálódik a Covid helyzet, és lehet újra utazgatni mindenfelé. Addig is fel kell készülni ezekre a túrákra, például egy nagy powerbankkel, hogy mindig legyen miről tölteni a telefonunkat. A Romoss nem aprózza el, nekik a legnagyobb külső akkumulátoruk 60 000 mAh kapacitású, amivel nagyjából hússzor tölthetünk fel egy átlagos mobilt. Sajnos ez a kütyü nem érhető el EU raktárból, de az eggyel kisebb, az 57 000-es már igen, és nem is drága.

A powerbanken egy kijelző is helyet kapott, ott ki tudja jelezni az éppen aktuális feszültség és áramerősség értékeket, illetve százalékosan a töltöttségi szintet is. Természetesen egy ilyen nagy akkumulátor méretben és súlyban is elég nagy. 18×8,35×6,6 centiméteres, amihez 1322 grammos tömeg társul.

Ha utazásunk során ekkora külső akkumulátorra van szükségünk, akkor a Romoss akkumulátora jó megoldás, hiszen ebben a szegmensben azért már nincs nagy felhozatal, az aliexpresses értékelések pedig nagyon jók erről a termékről. Érdekes módon nem is kifejezetten drága a kütyü, jellemzően 17-18 ezer forint körül lehet őket rendelni, jelenleg pedig egy 2$-os store kuponnal együtt 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de ebben már benne van a hétnapos, EU raktáras szállítás költsége is  Belgiumból.

hirdetés