hirdetés

Talán még nem késő beszerezni egy szúnyogölő atombombát

hír
Talán még nem késő beszerezni egy szúnyogölő atombombát 1
írta: SonkaMod
2021-05-13

Az idei nyárra készült a BlitzWolf, ugyanis két szúnyogcsapdát is piacra dobtak, ami mindig jó húzás, mert rohadtul utálja mindenki ezeket a dögöket és valahogy védekezni kell ellenük. A tavalyi évben elég nagy katasztrófát okozott, hogy kivezették sok helyen a repülőgépes ritkítást és ez azon területeken nagy érvágás volt, ahol nem lehet más eszközhöz folyamodni. Ha ilyen területen élünk, akkor mindenképp kell egy szúnyogcsapda, de ha csak egy sima baráti sörözést akarunk csapni egy nyári estén, bárhol az országban, akkor a vérszívókkal is számolni kell.

A kinézete elég érdekes ennek a kütyünek, egy atombomba és egy űrbogár szerelemgyereke lehet, de remélhetőleg már a látványától is megijednek a rovarok (vagy éppenhogy rákívánnak, és belerepülnek a csapdába.)

Az eszközt még talán érdemes megrendelni, hiszen a szúnyogszezon nem kezdődött el, így még a nyár nagy részén jó szolgálatot tehet a BlitzWolf BW-MLT2. A Banggoodon most olcsón meg lehet rendelni, a megjelenésekor 5600 Ft-ba került, de most a BGHU0496 kuponkóddal már 4800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető és ebben az árban már a szállítási költség is benne van.

hirdetés