hirdetés

Szuvidálj a BlitzHome jóárasított termékével

hír
Szuvidálj a BlitzHome jóárasított termékével 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-03-14

Ha belegondolunk, hogy a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején Horst Fuchs milyen sokszor haszontalan konyhai szeletelőket és óriási gépeket akart ránk sózni a teleshop műsorban, utólag nagyon sokat nevethetünk. Rengeteg gagyi cuccot lehetett vásárolni, ami ma is igaz, viszont a kínaiak a konyhába is elhozták a forradalmat, rengeteg olyan termék bukkant fel, amelyek addig nem voltak megszokottak a háztartásokban az áruk miatt. Ilyen volt a szuvidáló gép is, amit mára szinte bárki megengedhet magának, a BlitzHome eszköze pedig egy igen jó ajánlat 17 100 Ft-ért.

A készülékből van okos variáns is, ami 2,4 GHz-es WiFi támogatással lett felvértezve, és a BlitzHome alkalmazással vezérelhető. A főzés folyamatát a színes jelzőfények segítségével követhetitek nyomon. Rozsdamentes anyagból készült, tehát a tisztítása nagyon egyszerű. A beépített termosztát és a fűtőszálak elhelyezkedése miatt minden irányban egyenletesen, 1100 watt teljesítménnyel, 360°-os vízkeringetéssel melegít. Rendkívül csendes, kevesebb mint 15 dB a zajszintje. Stabilan a 0-3,3 cm vastagságú, 4-15 literes edényekkel használható.

Habár még mindig nincsenek nagyon elterjedve itthon ezek a gépek, ami valószínűleg főleg az áruknak köszönhető. A magyar webshopokban 35 000 forint alatt nem nagyon találni szuvidálókat, ezzel szemben a BlitzHome SV2209 a BG458ca9  kuponkóddal már 17 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, ingyenes szállítással, EU raktárból. Ha az okos funkciók is kellenek, akkor az a verzió kissé drágább, de az is kijön 18 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból. Ha kacérkodtatok már a gondolattal, hogy feldobjátok a főzést egy szuvidálóval, akkor ez most egy jó alkalom lehet.

hirdetés