hirdetés

Szuper olcsó drónt találtunk, amin még két kamera is van

hír
Szuper olcsó drónt találtunk, amin még két kamera is van 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-04-05

Az LSRC XD1 egy rendkívül olcsó drón, szóval inkább csak bohóckodásra lesz jó, de az biztos, hogy nagyon egyedi kinézettel rendelkezik. A nem csak műanyagból épült quadkopteren két kamera is van, az egyik egy előrefelé néző „4K-s” kamera, a másik pedig a gép hasán lévő, ezek között pedig bármikor válthattok menet közben. Ismeri a szokásos trükköket és üzemidőben is hozza a kötelezőt. 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, 2 aksival jól el lehet vele szórakozni a gyerekkel vagy a haverokkal, akik még soha nem próbáltak ilyesmit.

Egyébként minden menő repülős funkciót is megkapott, szóval tud kézbe leszállni, célponthoz repülni, magasságot tartani, bukfencezni, éles kanyarokat bevenni és hasonló huncutságok. Érdemes a két aksis csomagot választani, mert egy töltéssel 8-12 perc repülésre képes, szóval hamar vége lesz a mókának, ha csak egy aksitok van.

A 12x12x7 centiméteres LSRC XD1 drónt 9 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok, és még kupont sem kell beváltani hozzá. A csomag tartalmazza a drónt, a távirányítót, kegy 600 mAh-s aksit, a töltőkábelt, 4 tartalék propellert, egy csavarhúzót és egy táskát is, amiben mindezt tárolhatjátok. A két akkus változat pedig 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés