hirdetés

Szinte kezdő áron a BlitzWolf új infrás okosotthon vezérlője

hír
Szinte kezdő áron a BlitzWolf új infrás okosotthon vezérlője 1
írta: SonkaMod
2021-08-18

Nem a BW-RC02 az első olyan infrás vezérlője a BlitzWolfnak, amivel a régebbi kütyüjeinket vezérelhetjük telefonról, de eddig ez a legjobb konstrukció. A bevezető ára elképesztően alacsony volt, és most szintén nagyon olcsón meg lehet rendelni. Az eszköz arra hivatott, hogy a régebbi eszközeinket, amiket még infrás távvezérlővel irányíthatunk, azokat tudjuk távolról, okostelefonról is vezérelni. Legyen szó TV-ről, projektorról, erősítőről, könnyedén és olcsón felokosíthatjuk.

A BlitzWolf saját alkalmazását vagy a Tuya és a Smart Life appot lehet használni a vezérlésre, tehát így tudjuk okosotthonba illeszteni az eszközeinket. Lehet őket időzíteni és hanggal vezérelni is. A hatótávja 10 méter, méretre pedig igen kicsi, mindössze 50×38 milliméteres, hengeres kütyü. Áramot micro USB porton keresztül kell neki adni, egy egyszerű töltővel, vagy akár powebankkel.

Megjelenéskor nagyon jó előrendelési akcióban hirdették meg a kütyüt, ami azóta már nyilvánvalóan lejárt, és feljebb ment az ára. A BG00ff09 kuponkóddal viszont majdnem olyan alacsonyra levihető az összeg, körülbelül 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra, szállítási költséggel együtt.

hirdetés