hirdetés

Szinte ingyen dobják utánunk az XrayDisk SSD-ket

hír
Szinte ingyen dobják utánunk az XrayDisk SSD-ket 1

Forrás: Aliexpress, Xraydisk Factory Store

írta: SonkaMod
2023-07-06

Teljesen megértem, ha valaki ódzkodik attól, hogy kínai adattárolót vegyen, de a saját tapasztalatom az, hogy alaptalan a félelem. Eddig minden ilyen jellegű eszközöm tökéletesen működik, de az is igaz, hogy a kamu kapacitással rendelkező, igazán noname cuccokat nem veszem meg. Az XrayDisk például nem ilyen, hanem csak egy sima másodvonalas gyártó, nulla marketingköltéssel és fejlesztéssel, így elég olcsók tudnak maradni. Most a 2,5″-ös SSD-ket fantasztikus áron kínálják, tehát aki ilyet venne, az mindenképp nézze meg ezt az ajánlatot, mert 120 GB-ostól egészen 1 terabájtosig vannak adattárolók potom pénzért.

Az XrayDisk SATA III-as belső SSD-je általában nagyon jó áron fut, de talán még sosem láttuk annyira alacsony áron, mint most. A termékről többezer értékelés olvasható, így nem nevezhető zsákbamacskának, illetve a cég már elég régóta a piacon van, így valamennyire ismert is. A sebességi adatok eltérők ennél a modellnél attól függően, hogy mekkora kapacitásút választunk, de az 1 TB-os változat maximum 500 MB/s-mal tud olvasni és 450 MB/s-mal képes írni.

Az adattárolókat igen kedvező áron vásárolhatjuk meg, de talán az 1 TB-os tároló éri meg a legjobban, ami mindenféle kupon meg külön ügyeskedés nélkül kerül mindössze 15 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba.

KapacitásÁr
4 600 Ft
4 800 Ft
5 900 Ft
6 000 Ft
8 000 Ft
15 400 Ft

hirdetés