hirdetés

Szétszerelhető hulahopp karika, ami segít a zsírégetésben

hír
Szétszerelhető hulahopp karika, ami segít a zsírégetésben 1

Forrás: Pexels, Karolina Grabowska

írta: SonkaMod
2023-05-30

A hulahopp karikázás egy nagyon jó edzési forma, amit ugyan leginkább a hölgyek szoktak művelni, pedig abszolút uniszex dolog, hisz ez is csak egy mód arra, hogy egészségesebben éljünk. A karika pörgetése közben ég a zsír, épül az izom, javul a keringés és még a testtudatnak is jót tesz, mert folyamatosan egyensúlyozni kell a sportszert. A Banggoodon nagyon olcsón rendelhető egy, amivel el is kezdhetjük ezt a mozgásformát, ráadásul kis helyen elfér az eszköz, mert szét lehet szedni.

A hulahopp karikázásról majdnem csak pozitívat lehet mondani, talán az egyetlen negatívuma, hogy nem tartja a társadalmunk túl maszkulinnak, de ha a négy fal között csinálják a férfiak akkor még a szomszéd sem fog kiröhögni, ha pedig elég tökösek vagyunk férfiként kimenni vele a street workout pályára, akkor nincs is gond.

A karika francia raktárból rendelhető meg, és a BG3d777a  kuponkódot kell felhasználni hozzá, amivel mindössze 4100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt.

hirdetés