hirdetés

Szemet felnyitó áron kapható a Dreame D9

hír
Szemet felnyitó áron kapható a Dreame D9 1
írta: Don Kartács
2021-11-23

A Dreame D9-et teszteltem korábban, és akkor azt írtam, hogy „Ez a magyar valóság”, mert ez az a lézeres robotporszívó – a Viomi SE mellett -, amit a magyarok pénztárcája is elbír. Ez a modell is mindent tud, amire igazán szükségetek lehet, persze nagy flancolásokat – tárgyfelismerés, feltörlő párna automatikus felemelése – nem tud, de pont ezért nem is kerül 150-200 000 Ft-ba. Olyannyira nem, hogy a teszt idején is csak 85 300 Ft-ba került, de mára a BGBFD60 kuponnal le lehet faragni 72 600 Ft-ra. Csehországból jön, ingyenes szállítás mellett, ilyen feltételekkel még nem láttam soha ezt a porszívót.

A robot szívóereje kiemelkedik a tömegből, hiszen a legmagasabb fokozatban a 3000 Pa-t is eléri, ami alapból egy jó dolog, de az még jobb, hogy csendes módban is kellően erős marad. Persze nem folyamatosan ekkora teljesítménnyel üzemel, hanem magától szabályozza azt, mivel a készülék felismeri a szőnyegeket, ha pedig egyre rágurul, akkor automatán megnöveli a szívóerőt, majd ha végzett vele, akkor kisebb fokozatra kapcsol. A térképet LiDAR szenzor segítségével készíti el, ráadásul képes megjegyezni akár 3 emeletet is.

Nemcsak a különböző szinteket tudja megkülönböztetni, hanem a szobákat is, így például külön takarítási módot és üzemmódot adhattok a nappalira, konyhára és a hálószobára a Mi Home alkalmazáson belül, ahol még számos egyéb beállítási lehetőséget is megtaláltok, de például a szoftverét is az appon keresztül tudjátok frissíteni. Egy töltéssel 150 percen keresztül képes cirkálni a lakásban, de ha ez nem lenne elég a lakás kitakarításához, akkor visszatér a dokkolóra, majd feltöltés után ott folytatja a munkáját, ahol abbahagyta. A porszívózás mellett feltörölni is tud, a folyadékadagolás intenzitása pedig 3 lépcsőben állítható.

A Dreame D9 most nagyon jó áron kapható Banggoodon. Az árat egészen 72 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig tudjátok lefaragni a BGBFD60 kuponnal, ráadásul cseh raktárból érhető el, a szállítás pedig teljesen ingyenes és az áfaköltségek miatt sem kell aggódnotok.

hirdetés