hirdetés

Sportkamerával felszerelt biciklis sisak rendelhető

hír
Sportkamerával felszerelt biciklis sisak rendelhető 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-09-09

Én személy szerint nem nagyon kedvelem a sisakot bringázáshoz, rollerezéshez, bár tudom, hogy ezzel elég veszélyes játékot űzök, mert elég egyszer egy nagyot perecelni és egy életre megtanulnám mennyire fontos ez a kiegészítő. Szerencsére sokan nálam sokkal előrelátóbbak és rendszeresen használnak valamilyen sisakot a tekeréshez. Most a Banggood kínálatát böngészve egy igen érdekes darabra bukkantunk, ami nem csak egy jól kinéző vagány cucc, de az elejébe egy 2K felbontású sportkamerát is szereltek, belülre pedig egy teljes Bluetooth headset is beépítésre került.

A Bluetooth headset hangszórói értelemszerűen a sisak belsejében kaptak helyet, míg a felvevőgomb a termék oldalán, aminek segítségével egy gombnyomással tudtok hívást fogadni, bontani a vonalat, de lehetőség van a hívások elutasítására is. Letölthető hozzá egy mobiltelefonos applikáció is, aminek segítségével egyszerűen visszanézhetők a rögzített felvételek, hiszen a készülék beépített WiFi modullal is rendelkezik. 

A terméket most az átlagosan elérhető árnál 40 százalékkal olcsóbban, 42 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ha használjátok a BGb46de6  kuponkódot. Ebben az árban már a szállítási költség és az áfa is benne van.

hirdetés