hirdetés

Sounarc TWS fülesek hihetetlenül olcsón

hír
Sounarc TWS fülesek hihetetlenül olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-11-09

A Sounarc Q1-re és Q2-re is fel lehet használni kupont a Geekbuyingnál. Az előbbi egy egyszerű TWS fülhallgató, utóbbi pedig már egy ANC-s variáns. A kettő között ezeken kívül nincs nagy különbség, leginkább csak az árukban találhattok nagyobb differenciát. A GKB231115  kuponkóddal a Q1 3300 forintba, míg a Q2 ugyanezzel a kuponnal 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Mindkettő kínai raktárból érkezik, de az árak már tartalmazzák az áfát, így semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok.

Sounarc TWS fülesek hihetetlenül olcsón 2

Forrás: Geekbuying

Sounarc Q1

A Sounarc Q1 egy rendkívül olcsó, „agybadugós” TWS fülhallgató, amely Bluetooth 5.3-as technológiát használ, tehát kicsit sem elavult, ezzel már kényelmesen lehet videókat is nézni, nem lesz gond a késéssel. 13 mm-es meghajtókkal szerelték és elérhető fehér, illetve fekete színben is. A bogyók oldala érintésérzékeny, azonban csak előre rögzített parancsokat ismer, nem lehet testreszabni a vezérlést.

A gyártó 6 órás üzemidőt ígér 50%-os hangerőn, a töltőbölcsővel együtt viszont 28 órát is kibír, utóbbit pedig egy Type-C csatlakozón keresztül lehet újratölteni, nagyjából másfél óra alatt.

Geekbuyingon most a GKB231115  kuponnal már 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet, ami igen csekély ár, ennyiért itthon vezetékes fülhallgatókat kapni, nem TWS füles, 6 órás üzemidővel.

Sounarc TWS fülesek hihetetlenül olcsón 3

Forrás: Geekbuying

Sounarc Q2

A Sounarc Q2 a komolyabbik modell a kettő közül, azonban a legtöbb tulajdonsága megegyezik a Q1-ével. Fehér színben elérhető a szintén in-ear kialakítású fülhallgató, amibe 10 mm-es driverek kerültek. Ugyanúgy Bluetooth 5.3-mal kapcsolódik a készülékekhez, illetve a osztozik a kistestvérével az érintésérzékeny vezérlésen is.

Az IPX4 cseppállósággal rendelkező Q2 azonban már ANC-s, vagyis aktív zajszűrésre is képes. Ezt 4 mikrofon támogatja és a Sounarc szerint 25 dB-t tud levágni a külső zajokból. Emellett a 4 mikrofont az ENC technológia is használja, tehát telefonálás közben is szűri a zajokat, hogy még jobb legyen a beszélgetés minősége.

Az aksi 5 órát bír bekapcsolt ANC-vel és 6-ot anélkül, míg a bölcsővel 22 vagy 27 órát bír, üzemmódtól függően. A Sounarc Q2 ára már jóval magasabb, de még ez is csak 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a GKB231115  kupont felhasználva.

 

hirdetés