hirdetés

Sosem volt még ilyen jó áron duplakosaras air fryer

hír
Sosem volt még ilyen jó áron duplakosaras air fryer 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-13

Nincs nagy kereslet a duplakosaras air fryerekre, mert aki az első ilyen készülékét vásárolja, ő sok esetben szimplában gondolkodik. Pedig családoknak mindenképp a dupla lesz a jobb választás, mert több kaja fér bele, a két külön fakkban pedig más étel is sülhet egyszerre. A Geleipu gépe egy jó ár/érték arányú készülék, ami még soha nem volt ennyire olcsó, most kuponnal már 38 400 Ft-ért meg lehet rendelni európai raktárból

A Geleipu D28 az egyik legolcsóbb olyan air fryer a piacon, ami két kosárral rendelkezik. Ezek egyenként kicsit kevesebb, mint 4 liter űrtartalmúak, összesen 7,5 liter étel fér a gépbe. Jóval nagyobb, mint egy hagyományos sütő, illetve nagyszerű benne, hogy a Sync Finish technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle étel készüljön különböző képpen, eltérő idő- és hőmérséklet beállításokkal, de mégis ugyanakkor készül el mindkét fogás. A duplakosaras kialakításnak két fő előnye van az air fryerek esetében. Ha nem kell nagy adagot készíteni, akkor arra használható, hogy a két rekeszben egyszerre más és más étel készüljön. Ha viszont a mennyiségre esik a hangsúly, mert mondjuk egy 4-5 fős családra kell főzni, akkor ugyanaz is belekerülhet, és akkor a nagyobb kapacitás a fő erénye.

Az alábbi gép 1700 W teljesítményű, az érintőpaneljén állítható az idő 1 és 60 perc között és a hőfok 90 és 180 fok között, de hatféle előre beállított sütési móddal is rendelkezik, amelyek tökéletesek különféle ételek elkészítéséhez, a ropogós krumplitól a csirkeszárnyakig. Amikor a sütés a vége fele jár, akkor csipog a gép, hogy opcionálisan forgassuk meg a készülő ételt. A kosarak tapadásmentesek és mosogatógépben moshatók, így a tisztítás nem okoz gondot.

Még soha nem volt annyira olcsó ez az air fryer, mint most. A Banggood Hobby Day leárazásnak köszönhető ez, aminek a keretein belül a BG4cfb16  kuponkóddal megrendelhető már 38 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. A szállítása teljesen ingyenes és pár nap alatt, EU raktárból szállítják.

hirdetés