hirdetés

Sosem lehetett még ilyen olcsón beszerezni az Acgam sétapadját

hír
Sosem lehetett még ilyen olcsón beszerezni az Acgam sétapadját 1
írta: hajas
2021-11-24

Az Acgam már ismerős név lehet számotokra, hiszen többször is beszámoltunk nektek a termékeikről. A B1-402-re most olyan akciót hirdetett a Geekbuying, hogy leesett tőle az állunk. A készüléket eleinte 80 000 forint körül lehetett megvásárolni, most viszont rekordalacsony áron, 59 300 forintért juthattok hozzá.

Rengeteg ember szeret sétálni, futni, azonban a hideg, csapadékos időjárás rengeteg embert visszatart a mozgástól. Az ACGAM B1-402-nek köszönhetően a lakásotokban is sportolhattok. A készülék 1335x602x1220 mm-es méretekkel rendelkezik, tömege 24 kilogramm, mozgatása pedig könnyű, hiszen az elejére két darab kereket szereltek. A maximális terhelhetősége 100 kilogramm, a tempót pedig 1 és 6 km/h-s sebesség között tudjátok kiválasztani a mellékelt távirányító segítségével. A szalag összesen 5 rétegből áll, melyek mindegyike segít elnyelni az ütődéseket, a legfelső rétege pedig csúszásmentes anyagból készült.

A biztonságotok fokozása érdekében egy kulcsot is szereltek rá, amit magatokra erősíthettek, ami kiold, ha például véletlenül leestek a készülékről, és azonnal leállítja a futószalagot. Az elején találjátok a nagyméretű, digitális kijelzőt, ami mutatja az edzésetek adatait. Hangszórókat is pakoltak bele, melyekre Bluetooth-on keresztül tudtok csatlakozni. Ha épp nincs rá szükségetek, akkor könnyedén lehajthatjátok a kapaszkodót, így könnyebb a készülék tárolása.

Ha megtetszett nektek a gép, akkor érdemes most lecsapnotok rá, hiszen az NNNINFLUENCER kuponkóddal az eddigi legalacsonyabb áron, mindössze 59 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Geekbuying német raktárából, ingyenes és villámgyors szállítással.

hirdetés